Over ons

Over mag’gezien

Bij Mag’Gezien geloven we dat elke ondernemer gezien moet worden. We streven ernaar om ons magazine toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Of het nu gaat om een gedrukt exemplaar, een digitale editie of een interactieve website, we willen onze lezers overal en altijd laten genieten van onze inhoud. Mag’Gezien is meer dan alleen een magazine. We zijn een platform voor uitwisseling en inspiratie, bedoeld voor nieuwsgierige geesten. Doe met ons mee op deze boeiende reis van kennisontdekking. Open je ogen, vergroot je kennis en laat je inspireren door Mag’Gezien, het magazine met expertise in het vizier.

Grafisch bureau

Bij ons Grafisch Bureau begrijpen we dat elk project uniek is en een eigen verhaal heeft. We nemen de tijd om uw behoeften en doelstellingen te begrijpen.

Samenwerken we nauw met u om uw merkpersoonlijkheid, waarden en doelgroep te begrijpen, zodat we op maat gemaakte ontwerpen kunnen creëren die uw boodschap effectief communiceren. Onze aanpak combineert esthetiek en functionaliteit, met gebruik van de nieuwste ontwerptrends en technieken. Als partners in uw succes moedigen we open communicatie en feedback aan gedurende het hele ontwerpproces.

b

Adverteren

Bereik je doelgroep effectief met onze advertenties. Vergroot je zichtbaarheid en trek meer klanten aan met strategisch adverteren.

Print

Geef je merk een tastbare aanwezigheid met onze hoogwaardige printmaterialen. Breng je boodschap tot leven met onze drukwerkontwerpen.

Branding

Bouw een sterk merk dat opvalt in een competitieve markt. Creëer een consistente merkidentiteit die vertrouwen opwekt bij je doelgroep.

Veel gestelde vragen

Wat is het doel van een magazine?

Een magazine is een medium waar je de tijd voor neemt waardoor er meer kracht vanuit gaat. Online leven we sneller en vluchtiger, maar met een magazine creëer je een moment van rust en aandacht. De lezer staat op deze momenten open voor informatie, waarbij mensen niet tot weinig aan het multitasken zijn. De attentiewaarde voor advertenties is hiermee ook relatief groot.

Waarom adverteren in Mag’Gezien?

1. Effectief in breinpositie en emotieoverdracht
2. Kwalitatief bereik en minder waste
3. Betrouwbaarheid
4. Extra (creatieve) mogelijkheden
5. Meer aandacht voor je uiting
6. Complete media-mix voor totale relevantie

Waarom een publi reportage ipv een advertentie?

In een advertentie kan je niet heel je bedrijfsverhaal kwijt. Een advertentie bestaat meestal uit een aansprekend beeld met een goede slogan, je logo en je bedrijfsgegevens. Met een publi reportage in ons Mag’Gezien komt er een professionel fotograaf langs. Hij maakt een aantal protret foto’s van jou en een reeks foto’s van je bedrijf en van je producten/diensten. Ook komt er een copywriter langs die je een interview afneemt. Hierin kan je heel je verhaal kwijt, wat voor de lezer interressant is en waardoor hij eerder contact met je gaat opnemen.

Wat kost een publi reportage in het Mag’gezien?

De prijs voor een publi reportage is 450€. Hierin zit de prijs voor het schrijven van je tekst, een aantal foto’s die het Mag’Gezien mag gebruiken van de fotgraaf en de opmaak/ontwerp van je dubbele pagina, het drukwerk van het Mag’Gezien en de bedeling ervan.

Is een publi reportage doeltreffender dan een huis-aan-huis-flyer ?

Ja zeker, voor 450€ is het onmogelijk om een flyer te laten ontwerpen, de flyers te laten drukken en te laten bedelen. Dus het komt goedkoper uit en je kan heel je verhaal erin kwijt terwijl bij een flyer de informatie eerder beknopt is.