Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact Formulier

0495 60 40 04

Groenstraat 25
3723 Kortessem

FAQ

Wat is het doel van een magazine?

Een magazine is een medium waar je de tijd voor neemt waardoor er meer kracht vanuit gaat. Online leven we sneller en vluchtiger, maar met een magazine creëer je een moment van rust en aandacht. De lezer staat op deze momenten open voor informatie, waarbij mensen niet tot weinig aan het multitasken zijn. De attentiewaarde voor advertenties is hiermee ook relatief groot.

Waarom adverteren in Mag’Gezien?

1. Effectief in breinpositie en emotieoverdracht
2. Kwalitatief bereik en minder waste
3. Betrouwbaarheid
4. Extra (creatieve) mogelijkheden
5. Meer aandacht voor je uiting
6. Complete media-mix voor totale relevantie

Wat kost een publi reportage in het Mag’gezien?

De prijs voor een publi reportage is 450€. Hierin zit de prijs voor het schreven van je tekst, een aantal foto’s die het Mag’Gezien mag gebruiken van de fotgraaf en de opmaak/ontwerp van je dubbele pagina, het drukwerk van het Mag’Gezien en de bedeling ervan.

Waarom een publi reportage ipv een advertentie?

In een advertentie kan je niet heel je bedrijfsverhaal kwijt. Een advertentie bestaat meestal uit een aansprekend beeld met een goede slogan, je logo en je bedrijfsgegevens. Met een publi reportage in ons Mag’Gezien komt er een professionel fotograaf langs. Hij maakt een aantal protret foto’s van jou en een reeks foto’s van je bedrijf en van je producten/diensten. Ook komt er een copywriter langs die je een interview afneemt. Hierin kan je heel je verhaal kwijt, wat voor de lezer interressant is en waardoor hij eerder contact met je gaat opnemen.

Is een publi reportage doeltreffender dan een huis-aan-huis-flyer ?

Ja zeker, voor 450€ is het onmogelijk om een flyer te laten ontwerpen, de flyers te laten drukken en te laten bedelen. Dus het komt goedkoper uit en je kan heel je verhaal erin kwijt terwijl bij een flyer de informatie eerder beknopt is.